Ny "Medspiller" for Mulighetshuset

Ny "Medspiller" for Mulighetshuset

Kjell Roger Skauen er eier og daglig leder av Skousen. Han har selv kjent på utenforskap og har blitt definert som en ensom ulv. Gjennom frivilligheten – i dag veldig aktiv i Flint – fant han flokken sin og etablerte egne nettverk. Kjell Roger brenner virkelig for det Mulighetshuset står for og ønsker å bidra for å skape muligheter.

 

Mulighetshuset tømmersaks

Publisert

Avbildet i Skousens lokaler, Kjell Roger Skauen (daglig leder) og Charlotte Bollerud (NAV), som viser frem avtalen om rollen som "Medspiller".

"Å bli utelatt sosialt har satt dype spor og gitt dårlig selvfølelse som videre har påvirket ham langt ut i voksenlivet, skriver Tb.no i en artikkel 13.11.2022. 

– Den manglende troen på at noen vil ha noe med deg å gjøre slipper ofte ikke taket før du opplever å bety noe for andre. For noen slipper tanken kanskje aldri taket. Det handler om hvilke typer mennesker du kobler med. Jeg var heldig, sier Kjell Roger." 

Gjennom hans frivillige arbeid i Flint, der han opplevde å bli inkludert, fikk han til å kjenne glede, og som medspiller vil han være med å bidra til å forebygge utenforskap. 

Kjell Roger vil dele sin historie med kandidatene som er på Mulighetshuset. Vi gleder oss til å deg på laget, og ser frem til godt samarbeid, for å bygge motivasjon og mestring for våre kandidater.