Mulighetshusets logo

Mulighetshusets logo

Vi fant en gammel rusten tømmersaks blant mye som skulle ryddes i forbindelse med etableringen av Mulighetshuset. Men hva kan man benytte en tømmersaks til?

Mulighetshuset tømmersaks

Publisert

Vi kontaktet Jakob Vege. Han er student, og travelt opptatt. Men ville likevel forsøke å se hva han kunne hjelpe til med. Vi opplever at han har funnet en nydelig logo som tilfredsstiller våre ønsker. Vi ville at logoen skulle fortelle om trygghet og handling, akkurat som en tømmersaks. For slik skal det være på Mulighetshuset. Når vi lager en plan sammen, ønsker vi ikke å slippe taket, før målet vårt er nådd. Et godt bilde på en tømmersaks? Ja, det synes vi.

 

Jakob valgte Danvik Folkehøgskole og studerte film etter videregående. Etter dette året ble det Illustrasjon på Høyskolen Kristiania der han ble utdannet illustratør. 

Jakob har hatt flere jobber, men fikk god erfaring med illustrasjon og grafisk design i Reklameservice og Folkebadet i Sandefjord/Porsgrunn. Under koronaperioden bestemte han seg for å ta en bachelor i grafisk design på Westerdals, og den er han ferdig med i juni 2023. Da er det bare for bransjen å løfte blikket, og tilby jobb til en spennende og kreativ 30 åring.

Mulighetshuset ønsker Jakob Vege masse lykke til. Og så håper vi også han er stolt av logoen.