"Medspiller" i aktivitet

"Medspiller" i aktivitet

I disse dager jobber vi med å få på plass en oversikt over hva vi kan tilby, og hva som er vårt ønske for at bedrifter kan være Medspillere i Mulighetshuset. Med på laget er Øystein Seim og Charlotte Bollerud, som ønsker å besøke aktuelle bedrifter de kommende uker og måneder. 

Mulighetshuset tømmersaks

Publisert

Hva kan du som bedrift bidra med for å redusere "utenforskapet"? Sandefjord har i dag 9300 utenfor arbeidslivet, og mange kan finne veien til utdanning eller arbeid med litt hjelp. "Dette ønsker vi å finne ut av" sier Øystein Seim, leder for Seim Maskin AS. Med seg på laget har han Markedsrådgiver ved NAV Sandefjord, Charlotte Bollerud. Sammen skal de besøke flere bedrifter som ønsket dem velkommen etter Sandefjord Næringsforenings frokostmøte i mars. Der fortalte de om engasjement og innsats for å øke fokuset på arbeid og utdanning lokalt. 

Økt kompetanse kan bidra til å dekke bedriftenes behov i fremtiden. Samarbeid med alle gode krefter kan løse noen av utfordringene. "Det skal være gøy å bry seg" sier de begge. Kan din bedrift bidra for å fine alternative veier til økt kompetanse? send en mail til post@mulighetshuset.no

Vi kan videreformidle kontakt til Øystein og Charlotte og/eller komme selv. Straks du har sendt mail, vil du bli oppringt - om det er du ønsker.

Les mer om Medspilleravtalen på hjemmesidens kategori om temaet.