Høyenergi er Medspiller

Høyenergi er Medspiller

Vi er svært fornøyde med å få Høyenergi AS med på laget som "Medspiller". Vi har allerede samarbeidet, og ser store muligheter for samarbeid videre. Vi ønsker Høyenergi velkommen som en av foreløpig 15 medspillere.

Mulighetshuset tømmersaks

Publisert

Høyenergi AS i Sandefjord er verdensledende på håndtering av høyenergibatterier. Disse batteriene kan blant annet komme fra elektriske kjøretøy og marin sektor. Høyenergi AS er en del av AS Batteriretur, og sammen har de gjennom flere år utviklet unik kompetanse og metoder for sikker transport og demontering, noe som er meget viktig da høyenergibatterier kan være livsfarlig ved feil håndtering og krever en helt spesiell kompetanse og utstyr. Dette er et arbeid som er gjort i samarbeid med bilindustrien, og deres ekspertise på dette området gjør at de fungerer som rådgiver for alt fra bilverksteder og importører til myndigheter og brannvesen.

Gjennom de siste årene har de flere ganger benyttet seg av tjenestene til Mulighetshuset. De har vært så heldige at de har vokst og fått med enda flere, flinke medarbeidere på laget. Mulighetshuset har bistått gjennom søknadsprosesser, intervjuer og videre oppfølging etter ansettelse. Det har vært trygt både for oss og den ansatte og ha en kunnskapsrik og ivrig støttespiller i ryggen.