Frivillige ønskes

Frivillige ønskes

Vi har flere arbeidsstasjoner på Mulighetshuset, men et begrenset antall ansatte som kan bidra på de forskjellige fagområdene. Har du kompetanse og lyst til å dele med andre noen timer i uken, ta gjerne kontakt. Les mer for å se hva vi ser for oss.

Mulighetshuset tømmersaks

Publisert

Multimedia: Har du kompetanse innen lyd, bilde, podcast, redigering eller produksjon? Da kan kanskje Mulighetshuset være et sted der du kan få dele din kunnskap med kommende stjerner. Vi trenger noen som kan bruke av sin fritid til å dele sin kompetanse med interesserte deltakere innen disse fagområdene. Vår aktivitet er fra 0800-1530, men kan også finne andre aktuelle tidspunkt for aktivitet. Ta kontakt om du lurer på om din kunnskap kan være noe for oss. 

Redesign: Har du et ønske om å bidra med din kompetanse innen redesign? Kanskje du er god på søm eller lignende? Ta gjerne kontakt, så kan vi sjekke ut felles interesser.

Snekker/Tømrer eller andre håndverksfag: Vi trenger frivillige som ønsker å bidra med sin kunnskap innenfor forskjellige fag for at våre deltakere skal se mulighetene innen forskjellige fagområder.

Teori: Kanskje det finnes en som ønsker å undervise i enkelte fag 1-3 timer pr uke? Noen av våre deltakere trenger kanskje litt påfyll der du har stor kompetanse? Det  kan være teoritrening før man skal ta sertifikat, engelsk, matte, norsk eller historie. Det er bare å ta kontakt.

post@mulighetshuset.no