En medspiller ansetter

En medspiller ansetter

Enfinity sier velkommen til en ny web- og systemutvikler. Tommy Huy Tran går inn i back-end teamet og skal jobbe med utvikling av nettsider, nettbutikker og andre løsninger for internett. Dette har kommet i stand etter et samarbeid mellom Enfinity og Mulighetshuset. 

Mulighetshuset tømmersaks

Publisert

Tommy er født og oppvokst i Sandefjord. Han startet med elektro på Sandefjord videregående skole og bestemte seg etterhvert for å reise til Trondheim for videreutdanning innen ingeniørfag. Deretter gikk reisen til Kongsberg for å ta bachelor som dataingeniør ved Universitetet i Sørøst-Norge, og er nå på en ny reise med jobb hos Enfinity.

"Læring er hjertet i min reise. Jeg tror på kontinuerlig å forbedre mine ferdigheter og holde meg oppdatert med de nyeste trendene innen webutvikling. Hver utfordring er en mulighet til å vokse, og jeg har stolthet i å løse komplekse problemer med nye løsninger. Som en ny webutvikler er min visjon å bringe en miks av læring og utforsking i hvert prosjekt. Jeg er ivrig og ser frem til å lære webutvikling på Enfinity. Som en webutvikler er min fremtidige reise en blanding av læring og konstant utforskning. Gjennom å kombinere kreativitet og teknisk kompetanse, trives jeg med å omforme visjoner til fungerende nettverk av kode og design" sier Tommy

"Enfinity vokser og vi er stadig på jakt etter nye talenter. Denne gangen fikk vi god hjelp av Mulighetshuset og Tore Ophus. Enfinity bygger kompetanse rundt teamet som lager nettbutikker og andre løsninger for internett. Vi er nå 11 ansatte hvorav 10 er utviklere, en fin mix av både front- og back end kompetanse. Noen av våre kunder er blandt de ledende innenfor sin bransje og på samme måte må vi være på topp med vår kompetanse" uttaler daglig leder ved Enfinity, Bjørn Kaare Bøe.

Mulighetshuset er stolt av at et samarbeid over så kort tid gir gode resultater. Vi gleder oss til fortsettelsen.