Besøk av Næringsministeren

Besøk av Næringsministeren

3. august dukket næringsminister Jan Christian Vestre opp på Mulighetshuset. Han er jurist og næringsminister i Jonas Gahr Støres regjering siden 14. oktober 2021. Leder for følget var Bjørn Orerød, Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Sandefjord, og representanter fra LO, hovedutvalget i Vestfold og leder for Sandefjord næringsforening. I tillegg deltok vår egen gjeng og markedsrådgivere fra NAV, samt Øystein Seim fra Seim Maskin. 

Mulighetshuset tømmersaks

Publisert

Mulighetshuset fikk mulighet til å presentere vårt nye hus med mange muligheter - og fikk samtidig formidlet våre tanker om videre satsing og hva som er viktig for å nå nye mål.

Møtet ble veldig bra. Vestre var fornøyd med innholdet og likte veldig godt hvordan det offentlige og næringslivet samarbeidet i Sandefjord. Han presiserte at "Sandefjordsmodellen" burde være en modell også for andre kommuner.

Delegasjonen hadde også møte på Gründeriet og New Use, som var veldig positive. Som Bjørn Orerød skriver i en tilbakemelding: "Det beste beviset på at disse møtene gjorde inntrykk på Vestre, er vel at han i dag har holdt hovedtalen på Uttøya. Jeg har blitt fortalt at han i talen forteller om besøket på Mulighetshuset og NewUse i Sandefjord."