Sandefjord Golf

Sandefjord Golf

Mulighetshuset er veldig fornøyd med at Sandefjord Golf ønsker å være medspiller. Det er mange muligheter i et samarbeid for de som trenger kompetanse og erfaring på en populær arena i Sandefjord

.

Mulighetshuset tømmersaks

Nå er det ekstra lett å begynne med golf! Alt du trenger for å komme i gang, er et helgekurs med påfølgende banespill. Kurset kaller vi «Veien til Golf», og det kreves ingen forkunnskaper eller utstyr. Etter endt kurs og en golfrunde med en av våre «faddere» er du klar for å spille på både vår bane og mange andre rundt omkring i Norge og verden!
Golf er helsebringende, gir deg flotte naturopplevelser, tilfredstiller mestringsfølelsen (med mindre kravene dine er skyhøye) og er veldig sosialt! Det kan ikke bli bedre? Er du i tillegg veldig konkurranseinnstilt, så kan du få full uttelling i golfen! Om du er som de fleste andre av oss, mest opptatt å være ut og hygge deg, så er golf også helt perfekt!
God trim får du også! En 9-hulls runde tar drøye to timer og bidrar til bedre kondisjon og gir psykisk velvære.
Om du går en 18-hulls runde forbrenner kvinner ca 1.500 kalorier og menn ca 2.000 kalorier. I snitt går man ca 8.000 meter på en full runde! Slikt blir det helsegevinst av!

Se våre kurs her: https://www.sandefjordgolf.no/kurs-og-trening/veien-til-golf/veien-til-golf/

Deretter spiller du en runde på banen med ledsager, og vipps er du godkjent for golfspill på de aller fleste baner! Du kan også gjennomføre banespill med en venn eller familie, dersom du heller vi det enn å benytte klubbens tilbud med «ledsager»