PDV Bygg AS

PDV Bygg AS

Mulighetshuset ønsker å presentere PDV Bygg AS som ny medspiller. Det er knyttet stor spenning til dette samarbeidet som vi tror vil bidra til ytterligere fokus på de som står utenfor arbeidslivet.

Mulighetshuset tømmersaks

Selskapet setter kunden i fokus, og bestreber seg på å imøtekomme kundens behov og leverer kvalitet i alle ledd. De utfører oppdrag som hoved- eller totalentreprenør slik at kunden har ett kontaktpunkt å forholde seg til, eller samarbeider med andre håndverkere på et annet nivå. Prosjekter er ulike og krever tilpassede løsninger og administrering. De samarbeider med faste entreprenører innen ventilasjon, rørlegger, elektro og blikkenslager for å nevne noen. De utfører alle typer byggeoppdrag fra de grove tømrerarbeidene til finere innredningsarbeid

PDV BYGG AS tar også samfunnsansvar ved å være en opplæringsbedrift. Vi har jevnlig lærlinger som følges tett opp og vi setter vår ære i at disse skal få 2 gode og lærerike år i vårt firma. De ønsker fortsatt ta inn lærlinger i fremtiden, fordi de mener dette er et viktig element i arbeidet for å utdanne dyktige fagfolk for fremtiden samt å forhindre svart arbeid.