Øyan's Bil

Øyan's Bil

Det var bare positiv respons når Mulighetshuset henvendte seg til Øyan's Bil for å høre om det var mulig å samarbeide. Nok en Medspiller er på plass, og Silje og Tone ble foreviget, som et tegn på godt samarbeid. Øyan's Bil har i tillegg ansatt fra Mulighetshuset, så vi er godt i gang.

Mulighetshuset tømmersaks

Øyans Bil Sandefjord AS er autorisert forhandler og merkeverksted i Sandefjord for Mitsubishi, Renault og Hongqi. I tillegg har de et variert utvalg av bruktbiler. Øyans Bil er en familiebedrift som ble stiftet i 1972. De har base i Bekkeveien 4 i Sandefjord - tvers over gaten for Mulighetshuset.

De har de nyeste nybil-modellene utstilt i butikken, samt demobiler for prøvekjøring. Selgerne kan bilene og hjelper mer enn gjerne for å finne riktig bil for deg.

De har i dag sitt eget merkeverksted for sine bilmerker i tillegg til at de utfører jobber på de fleste andre merker. De tilbyr alt fra service og EU-kontroll til skadereparasjon og glasskader. Har du et problem med bilen din så kan de hjelpe deg. For Øyan's Bil er det viktig å yte den beste oppfølgingen og servicen til kundene. 

Øyan's Bil tar gjerne en hyggelig bilprat!